14.1
12:19

Διήμερο συνέδριο για αθλητικούς τραυματισμούς με Μπαρτσελόνα και Μίντλεσμπρο (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Διήμερο συνέδριο για αθλητικούς τραυματισμούς με Μπαρτσελόνα και Μίντλεσμπρο (ΦΩΤΟ)
Advertisement

Για δεύτερη χρονιά η ΑΕΚ διοργανώνει στο ΟΑΚΑ συνέδριο για τους αθλητικούς τραυματισμούς και μάλιστα αυτή τη φορά, με δεδομένο ότι οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές, θα πραγματοποιηθεί για δύο ημέρες, σε αίθουσα του Ολυμπιακού Σταδίου, πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά με πέρσι.

Συγκεκριμένα, η ιατρική ημερίδα με κύριο αντικείμενο σχολιασμού τον τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό, θα γίνει στις 21 και 22 Μαρτίου και θα υπάρχουν εννιά καλεσμένοι από το εξωτερικό, ενώ θα συμμετάσχουν δεδομένα τέσσερα κλαμπ, ανάμεσα στα οποία είναι η Μπαρτσελόνα και η Μίνλτεσμπρο, ενώ είναι πιθανή η συμμετοχή του ιατρικού τιμ της Εθνικής Αγγλίας.

Το πλέον σημαντικό είναι ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΑΕΚ, ο head of medical and anti-doping της, UEFA Marc Vouillamoz (ο κύριος της φωτογραφίας) που θα είναι ομιλητής τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου για θέματα ντόπινγκ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->