06.1
09:15

Μαγεία Σκόκο μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκη» (VIDEO)

AEK1924.gr team
Μαγεία Σκόκο μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκη» (VIDEO)

Σαν σήμερα (06/01) το 2010 η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης¨για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πρώτη του δεύτερου μισού της σεζόν, μετρώντας 15 χρόνια δίχως νίκη.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν να νικήσουν τους Πειραιώτες στην έδρα τους πολλά χρόνια, 15 στο σύνολο, όμως κάτι τέτοιο έμελλε να σταματήσει μια μέρα σαν την σημερινή πριν 9 χρόνια!

Με την υπογραφή του «υδραυλικού», Νάτσο Σκόκο, οι υπερόπτες παίκτες του Ολυμπιακού ηττήθηκαν με το (φτωχό) 1-2 από την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν προηγηθεί χάρη στο γκολ-οφσάιντ του Παπαδόπουλου στο 28’.

Ο Αργεντινός όμως έδειξε για ακόμα μία φορά την κλάση του, με δυο αριστοτεχνικά τέρματα, ένα στο 33’ και ένα στο 40. Οι κιτρινόμαυροι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν την διαφορά, δείχνοντας πως ήταν πολύ ανώτεροι εκ των αντιπάλων.

Έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε 5 βαθμούς πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος εκείνης της χρονιάς, με τους εξαγριωμένους οπαδούς του να φωνάζουν ρυθμικά «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Ζεράλντο Αλβες, Μαϊστόροβιτς,

Γιάχιτς (64′ Μάκος), Καφές, Μαντούκα, Σκόκο (81′ Ταχτσίδης), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (75′ Λαγός).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλλέτι, Όκσαρ, Ντιόγκο (65’ Ντάρμπισιρ), Ραούλ, Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Μαρέσκα (78’ Πάντος), Τοροσίδης, Κατσικογιάννης (55’ Ζαϊρή)

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Άλλα αποτελέσματα (06/01):

1966 ΑΕΚ -Εδεσσαϊκός 4-3

1971 ΑΕΚ – Ατρόμητος Πειραιά 5-0

1974 ΑΕΚ – Παναχαϊκή 1-1

1980 ΑΕΚ – Λάρισα 4-2

1985 Δόξα Δράμας – ΑΕΚ 0-0

1991 Παναχαϊκή – ΑΕΚ 0-2

2007 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0

2008 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2-1

2016 Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-1

2018 Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement