01.1
12:57

Παρελθόν ο Μόρσι από τους “βυσσινί”

AEK1924.gr team
Παρελθόν ο Μόρσι από τους “βυσσινί”

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μπασέμ Μόρσι, η οποία, με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, έγινε με υπαιτιότητα του Αιγύπτιου επιθετικού.

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και τυπικά τη λύση της συνεργασίας με τον Μπασέμ Μόρσι, η οποία, με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, έγινε με αποκλειστική υπαιτιότητα του Αιγύπτιου επιθετικού.

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι με την υπ.αριθ.632/2018 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ που μας κοινοποιήθηκε σήμερα, λύθηκε με αποκλειστική υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Basem Morsy Elkotb Abdalla”.

Πηγή: sport24.gr

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement