18.12
19:11

Παπαδιονυσίου: «Θα ήθελα τον κόσμο στο γήπεδο»

AEK1924.gr team
Παπαδιονυσίου: «Θα ήθελα τον κόσμο στο γήπεδο»

Ενόψει του αυριανού νοκ αουτ ματς με τον Δούκα στα πλαίσια των προημιτελικών του Κυπέλλου ο 28χρονος πίβοτ της Ένωσης μίλησε για την αναμέτρηση.

Αναφορά στο κακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην ανάγκη για συγκέντρωση έκανε ο Τάσος Παπαδιονυσίου, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη από τον κόσμο στο αυριανό παιχνίδι με το Δούκα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα είπε:

“Προερχόμαστε από ένα ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν πήγε καλά. Όταν πρωταγωνιστείς, υπάρχουν και αυτά τα αποτελέσματα. Αν θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε εδώ για να πρωταγωνιστήσουμε πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πολύ σημαντικό νοκ άουτ παιχνίδι με το Δούκα. Θέλουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και να βρεθούμε στον επόμενο γύρο. Πρόκειται για μία πολύ καλά δουλεμένη και νεανική ομάδα, που προέρχεται και από νίκη. Όμως, αν εμείς εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, έχουμε τον πρώτο λόγο και θα προκριθούμε. Τέλος, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο για άλλη μία φορά. Όλη τη χρονιά οι οπαδοί μας είναι δίπλα μας, μας στηρίζουν με τη φωνή τους και αυτό θέλουμε να κάνουν και αύριο. Μπορεί οι ίδιοι να μην το καταλαβαίνουν, αλλά μας δίνουν τεράστια ενέργεια μέσα στο γήπεδο και ψυχολογικά και αγωνιστικά”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement