Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…Sportday
«Προς γνώση και συμμόρφωση…» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η ΑΕΚ το πάλεψε αλλά έμεινε χωρίς πόντο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήττα και στη Λισσαβόνα, στο… παρά 2’. Και τώρα… μεταγραφές.
Αγωνία τι θα αποφασίσει η UEFA για τα επεισόδια με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ.
Livesport
«Πήρε… μηδέν» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Τέλος δρόμου για την ΑΕΚ στην Ευρώπη και με αρνητικό ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ηττήθηκε και στη Λισσαβόνα, με την ισοπαλία να τις φεύγει μέσα από τα χέρια στο 88’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλντο. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Τσόσιτς στο 63’, δύο δοκάρια είχε ο Σεφέροβιτς.
Ώρα των σπορ
«Σκληρή τιμωρία» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η ΑΕΚ τα έδωσε όλα στη Λισαβόνα, άξιζε και στα δύο παιχνίδια με τη Μπενφίκα κάτι καλύτερο, αλλά συνολικά στον όμιλο, πλήρωσε τα λάθη, τις αδυναμίες και τις παραλείψεις του καλοκαιριού. Στο 88’, από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλδο, η νίκη των Πορτογάλων.
Χειροκρότημα στο τέλος από τους 1.600 Ενωσίτες που κέρδισαν και στο «Ντα Λουζ» τη «μάχη» της κερκίδας.
Διαιτητής – «καρμανιόλα» για την Ένωση, ο Μαντεν, δεν άφησε τους Κιτρινόμαυρους να πάρουν ανάσα και απέβαλλε στο τέλος τον Γαλανόπουλο, αλλά και τον Ουζουνίδη που δεν άντεξε και ξέσπασε τα νεύρα του.
Όλα τώρα για μεταγραφές και ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας. Επιστρέφει στην Ελλάδα η Ένωση και βάζει στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά ζητήματα. Οι τελευταίες εξελίξεις για Αρέγκι και… όχι μόνο.
Αποθέωση και στήριξη με Λαύριο και Νίμπουργκ. Η ομάδα του Μπάνκι, που συνδυάζει θέαμα και ουσία, περιμένει τον κόσμο της στα δύο προσεχή ματς του ΟΑΚΑ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement