11.12
11:13

Μάνταλος: «Πάμε για αποτέλεσμα στη Μπενφίκα»

AEK1924.gr team
Μάνταλος: «Πάμε για αποτέλεσμα στη Μπενφίκα»

Κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για την Πορτογαλία, ο αρχηγός της ΑΕΚ προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και τον στόχο του ματς.

Δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχει στεναχώρια στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για τον περασμένο μήνα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google

Στην Πορτογαλία όμως οι κιτρινόμαυροι θα βρεθούν για να πάρουν αποτέλεσμα και όχι απλώς για να κάνουν την… αγγαρεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα πέρασε δύσκολα το Νοέμβριο, στα δύο τελευταία ματς είχαμε νίκες σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Πλέον χρειαζόμαστε νίκες, όχι τόσο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς και νίκες, που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, στοιχεία που είχαμε χάσει.

Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε»

Advertisement