
Ο Χάρης Γιαννόπουλος εξετάστηκε σήμερα απ’ τον γιατρό της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε με την μαγνητική τομογραφία της Εθνικής ομάδας ότι έχει υποστεί διάστρεμμα 10υ-20υ βαθμού και θα μείνει εκτός δέκα μέρες.
Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Με τη μαγνητική τομογραφία (της Εθνικής Ομάδας) ανά χείρας έδωσε το «παρών» στην «Ευρωκλινική Αθηνών», σήμερα (01/12) ο Χάρης Γιαννόπουλος.
Ο επικεφαλής του ιατρικού επτελείου της ΑΕΚ ΒC, Dr Ηρακλής Πατσόπουλος, εξέτασε το διεθνή γκαρντ/φόργουρντ, και επιβεβαιώθηκε, ότι ο αθλητής της «Βασίλισσας» υπέστη στην αναμέτρηση με Γερμανία διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής 1ου – 2ου βαθμού. Τούτο σημαίνει, ότι ο αθλητής τίθεται εκτός δραστηριοτήτων για – τουλάχιστον – δέκα (10) ημέρες.
Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος τίθεται νοκ άουτ, καθώς υπέστη λοίμωξη ανώτερου και κατώτερου αναπνευστικού. Παραμένει ασθενής από λοίμωξη αναπνευστικού και τελεί υπό αντιβίωση ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Τέλος, ο Τάιλερ Ρόμπερσον ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement