01.12
12:19

Έμεινε «μισή» η Βασίλισσα και αναβολή με Χολαργό!

AEK1924.gr team
Έμεινε «μισή» η Βασίλισσα και αναβολή με Χολαργό!

Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν για την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να προστεθούν άλλα τρία και να αναβληθεί το φιλικό με τον Χολαργό.

Η κακοδαιμονία στην εφετινή ΑΕΚ λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Δεν έφταναν τα γνωστά προβλήματα και η κορύφωση της αγωνίας για το μέγεθος του τραυματισμού του Χάρη Γιαννόπουλου, ο οποίος υπέστην ζημιά στον αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Γερμανία, το στρατόπεδο της «Βασίλισσας» έπληξε – πιθανότατα – και επιδημία. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αναβολή (ή ματαίωση) της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με Χολαργό.

Πιο συγκεκριμένα, νοκ άουτ επ’ αόριστον τέθηκαν άλλοι δύο παίκτες, ήτοι ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Τάιλερ Ρόμπερσον, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με στομαχικές διαταραχές. Στο μεταξύ, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Υπενθυμίζεται, ότι απουσιάζουν οι διεθνείς, ενώ εκτός μάχης εδώ και καιρό έχουν τεθεί οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement