Την Κυριακή 18/11, οι αθλητές των Τμημάτων Υποδομής (Παίδων – Εφήβων) της ΑΕΚ BC υποβλήθηκαν σε λιπομέτρηση και διατροφική αξιολόγηση.
Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου (Άγιος Θωμάς) από τον επιστημονικό συνεργάτη των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ BC, Λάμπρο Μουλίνο (B.Sc – M.Sc in Sports Nutrition).
Ο κ. Μουλίνος δήλωσε στο aekbc.gr:
«Αξιολογήσαμε τους παίκτες μας. Μετρήσαμε τη σωματική σύσταση των αθλητών με δύο τρόπους. Κάναμε λιπομέτρηση μέσω βιοηλεκτρικής εμπέδησης και σε κάποιες περιπτώσεις που χρειάστηκε, μέσω της μεθόδου δερματοπτύχωσης επτά σημείων.
Οι αθλητές βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση, τα δείγματα, που λάβαμε ήταν καλά. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα φθάσουμε στο επιθυμητό δυνατό του καθενός. Η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής και οι προπονητές θα λαμβάνουν αναλυτικό feedback για την πορεία των παιδιών κάθε 20 ημέρες και θα τα συζητάμε μαζί τους».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement