07.5
08:34

Από τη φυλακή στο Κοινοβούλιο Μπούκουρας – Γερμενής

AEK1924.gr team
Από τη φυλακή στο Κοινοβούλιο Μπούκουρας – Γερμενής

Υπό συνθήκες πλήρους σεβασμού στις δικονομικές εγγυήσεις η μεταγωγή των δύο βουλευτών Γ. Γερμενή και Ε. Μπούκουρα στο κοινοβούλιο

Σχέδιο, κατ΄ακολουθία των εντολών που έχει δώσει ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης για πλήρη σεβασμό των δικονομικών εγγυήσεων, θα εφαρμοστεί κατά τη μεταγωγή των προσωρινά κρατούμενων βουλευτών της ΧΑ, Ευστ. Μπούκουρα και Γ. Γερμενή, στο κτίριο του κοινοβουλίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει ξεκαθαρίσει από χθες ότι θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον ποινικό κώδικα για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των κρατουμένων.

Για το λόγο αυτό από τις υπηρεσίες της Βουλής δεν δημοσιοποιούνται στοιχεία για το πώς θα εισέλθουν στη Βουλή οι δύο κρατούμενοι και πότε ακριβώς προκειμένου να λάβουν μέρος στη σημερινή συζήτηση στην ολομέλεια για την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 12 το μεσημέρι.

Η μεταγωγή βουλευτών στη Βουλή είναι ένα πρωτοφανές γεγονός για τα κοινοβουλευτικά χρονικά.

Πηγή:news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement