Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ΑΕΚ Κ19 στο Μόναχο, από την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου, καταγράφοντας αρκετά καλή εμφάνιση που στο τέλος όμως μίλησε η ποιότητα των Γερμανών.
Θα μπορούσαμε να πούμε πως στάθηκε και… άτυχη η ΑΕΚ στην Γερμανία καθώς, παρ’ ότι οι παίκτες της Μπάγερν πίεζαν από το 1ο λεπτό, εκείνη είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ.
Συγκεκριμένο, ο Γκίνη πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στο 13ο λεπτό και στην συνέχεια η κιτρινόμαυρη άμυνα λειτούργησε αποτελεσματικά, κρατώντας μακριά από την περιοχή τους αντιπάλους.
Στο 10’, ο Μαχαίρας είχε ένα καλό σουτ που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στον γκολκίπερ των Βαυαρών αλλά η μεγάλη ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους χάθηκε στο 41’, όταν ο Τάμπας σημάδεψε το δοκάρι σε μία υποδειγματική αντεπίθεση.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι αντίπαλοι βρήκαν γρήγορα το γκολ, με τον Τζίλα στο 48ο λεπτό, όμως οι παίκτες της ΑΕΚ δεν τα παράτησαν, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση με τον Πατρινό (63’).
Ο Γκίνης συνέχισε να πραγματοποιεί πολύ καλές επεμβάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο (73’ και 90’), όμως το δεύτερο γκολ ήρθε πριν την λήξη της αναμέτρησης, με κεφαλιά από τον Τσίρκζε.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μπάγερν Μονάχου: Χόφμαν, Ντανίλοιτς, Φραζκέ, Τζίλα, Τσίρκζε, Μέϊερ, Γιόχανσον(46′ Στίλερ), Πούντιτς, Στάνιτς, Μέϊερ(13′ Κούνι, 79′ Άντερσον), Ρίτσαρντς
ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας(88′ Σταματής), Μάρκου(51′ Πατρινός), Μπότος, Χριστόπουλος(88′ ΟΙκονομικός), Τσέλιος(61′ Αρβανίτης), Μαχαίρας(75′ Μαλισιώβας), Μπογκντάνι
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement