07.11
09:09

Δίχως φόβο, ξεκινώντας την… αντεπίθεση

Νίκος Κλεισαρχάκης
Δίχως φόβο, ξεκινώντας την… αντεπίθεση
Advertisement

Τίποτα απολύτως δεν έχει να χάσει η ΑΕΚ από την σημερινή (07/11) αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά είναι μία τρομερά καλή ευκαιρία να κάνει δυνατό ξεκίνημα στην κιτρινόμαυρη αντεπίθεση.

Απολύτως έτοιμη για να αντιμετωπίσει έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο εμφανίστηκε η Ένωση στον προηγούμενο αγώνα με τους Βαυαρούς στο ΟΑΚΑ, κάτι που θέλει να δείξει και με το σημερινό ματς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ετοιμάσει τα πλάνα του έτσι ώστε οι κιτρινόμαυροι να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να «αρπάξουν» την ευκαιρία και να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή εμφάνιση, κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Η καλή εμφάνιση που θα κοντράρει το μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι το πρωτεύον ζητούμενο, όμως αν αυτή συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Allianz Arena», τότε θα μιλάμε για ιστορικό ευρωπαϊκό βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση όμως οι κιτρινόμαυροι, το βράδυ έχουν την ευκαιρία να επανακτήσουν την «πληγωμένη» ψυχολογία τους και να ξεκινήσουν με… φόρα την ομαδική αντεπίθεση, κυρίως στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται και ο μεγάλος στόχος.

Θα ζήσουμε ακόμα ένα βράδυ ευρωπαϊκής «τρέλας» με την ΑΕΚ να επιβραβεύεται για ακόμα μία φορά για την πολύ καλή της πορείας μέχρι σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με την συμμετοχή της σε ακόμα έναν αγώνα ομίλων Champions League. Δίχως φόβο και άγχος, απέναντι σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, για να αρχίσει το «σβήσιμο» του θλιβερού ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->