28.10
22:10

Λιβάγια: «Να πάρουμε αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Λιβάγια: «Να πάρουμε αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό»

Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ ο οποίος μάλιστα σκόραρε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στην αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στο 4-0, μίλησε για το ματς αλλά και τα επερχόμενα παιχνίδι με Παναθηναϊκό και Μπάγερν

«Ήταν ένα μεγάλο σκορ, μια καλή εμφάνιση, αλλά όχι μια νίκη τόσο εύκολη όσο δείχνει το αποτέλεσμα. Ο Άρης πίεσε την ΑΕΚ και είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως άλλαξε η εικόνα στο β’ μέρος. Η ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια στον Άρη και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Μάρκο Λιβάγια αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά το δύσκολο πρόγραμμα της Ένωσης και τα επόμενα της παιχνίδια, ο Κροάτης σημείωσε: «Πράγματι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Το κάναμε και πέρυσι όμως, φέτος μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη καλύτερα. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και κόντρα σε Μπάγερν και Ατρόμητο μπορούμε να δείξουμε χαρακτήρα για να πάρουμε τα αποτελέσματα, που θέλουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement