Όχι υψηλές απαιτήσεις από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, για την σημερινή αναμέτρηση, αλλά και δεν ξεγράφει το ενδεχόμενο να κάνουν την έκπληξη οι κιτρινόμαυροι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM:
Για την σημερινή αναμέτρηση: «Η Μπάγερν δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά η χειρότερη Μπάγερν είναι καλύτερη από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ παίζει καλά, ήταν εντυπωσιακά καλή στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Περιμένω να έχει μια καλή απόδοση απόψε και να ευχαριστήσει τον κόσμο. Μην έχουμε όμως πολλές απαιτήσεις. Όσο ντεφορμέ και να είναι μια ομάδα σαν την Μπάγερν, είναι πολύ ψηλά ο πήχης»
Για το νέο πρωτάθλημα και το αν έχει διαπιστώσει βελτίωση στο πλαίσιο που διεξάγεται: «Υπάρχει λιγότερη γκρίνια με τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι. Αν εξαιρέσω τον Ιταλό στο Άρης-ΠΑΟΚ, που ήταν ο χειρότερος και μάλλον ήρθε να κάνει κάτι σαν αγγαρεία αφού σφύριζε από τη σέντρα, οι υπόλοιποι ξένοι διαιτητές ήταν καλοί και πολύ κοντά στις φάσεις. Αυτό είναι καλό από τη μια, κακό όμως για την ελληνική διαιτησία. Είναι όμως και δίκαιο. Η καχυποψία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που υπάρχει.
Αυτό που με ενοχλεί είναι πως γίνονται βίαια επεισόδια και όλοι ασχολούνται με το πώς θα φάνε μικρότερη τιμωρία. Δεν βλέπω να ασχολείται κανένας με το τι έγινε και πώς θα σταματήσει, αλλά βλέπω διοικήσεις, δημοσιογράφους κλπ. να ασχολούνται με τις συνέπειες για τις ομάδες τους. Γνώμη μου είναι πως αν θέλουν οι μεγάλες ομάδες να το τελειώσουν αυτό το θέμα, τελειώνει».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement