Οι “πιτσιρικάδες” της ΑΕΚ επικράτησαν στο Γαλάτσι του Ολυμπιακού με 1-0 χάρη στο γκολ του Χριστόπουλου.
Λίγες ώρες πριν απ’ το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, λίγα χιλιόμετρα πιο ‘κει στο Γαλάτσι, η Κ19 της Ένωσης επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας των Ερυθρόλευκων, δείχνοντας τον δρόμο στην ανδρική ομάδα της Ένωσης.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας στο ματς, αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που τον κράτησε μακριά απ’ την εστία, καταφέρνοντας να απειλήσει μόνο στο 22ο λεπτό του αγώνα. Η καλή ανασταλτική λειτουργία της Ένωσης αλλά και η καλή μεσαία γραμμή της ομάδας είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι και να περιορίσουν τον Ολυμπιακό.
Οι Κιτρινόμαυροι έψαχναν τον τρόπο για να χτυπήσουν, με αποτέλεσμα ο Μπότος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να μην καταφέρει να χριστεί σκόρερ σε ένα πολύ καλό σουτ, αλλά το κατάφερε στο 78ο λεπτό ο Χριστόπουλος.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης, έγινε αποδέκτης της μπάλας κρατήθηκε με δυσκολία όρθιος απ’ τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων και με ένα ωραίο σουτ σημείωσε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ στον αγώνα, παρότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει απάντηση, αλλά χωρίς να το καταφέρνει να απειλήσει την Ένωση που διαχειρίστηκε άψογα το ματς.
Η ΑΕΚ πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 για το πρωτάθλημα Υποδομών της Super League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
ΑΕΚ (Σίμος): Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Σαρδέλης(80′ Aρβανίτης), Μπότος, Χριστόπουλος, Μπογκντάνι, Πατρινός(58′ Μάρκου), Μαχαίρας(70′ Τσέλιος)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement