Την επιστροφή του στον Πανηλειακό σκέφτεται ο Σάκης Πλαστουργό σε περίπτωση που τελικά δεν καταφέρει να ανέβει στην πρώτη ομάδα μέχρι το Γενάρη.
Ο νεαρός άσος της ομάδας Νέων της ΑΕΚ μίλησε στο paniliakosblog.com και τόνισε πως θα επέστρεφε στην ομάδα του Πύργου, ώστε να πάρει συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
«Δεν με έχει ενοχλήσει κάποιος απ’ τον Πανηλειακό και δεν έχω ακούσει κάτι, ανήκω στην ΑΕΚ και θέλω να πάρω συμμετοχές κάποια στιγμή με την ανδρική ομάδα», είπε αρχικά ο Πλαστουργός και πρόσθεσε:
«Αν δεν ανέβω στην ανδρική ομάδα μέχρι τον Γενάρη, θα ήθελα να πάρω συμμετοχές την υπόλοιπη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είναι και πρωτάθλημα το οποίο γνωρίζω αρκετά καλά και θα είμαι ανοιχτός σε όποιες προτάσεις μου γίνουν».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement