01.10
10:46

Υπολογίζει σε Λιβάγια για το ντέρμπι

Πένυ Μακρή
Υπολογίζει σε Λιβάγια για το ντέρμπι
Advertisement

Η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς Champions League, ωστόσο μετά την αυριανή (2/10) αναμέτρηση υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρειάζεται τον Μάρκο Λιβάγια.

Οι μικροενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο άφησαν εκτός αποστολής τον Μάρκο Λιβάγια, στο ματς με τον ΟΦΗ, με τον Κροάτη να ακολουθεί και χθες ατομικό πρόγραμμα.

Στην Ένωση προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, ο Λιβάγια δεν θα αγωνιστεί, λόγω της τιμωρίας των τεσσάρων αγωνιστικών, ωστόσο προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν ανησυχούν για την κατάσταση του και θεωρούν δεδομένη την παρουσία του στο ντέρμπι, αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->