Ευρωπαϊκή εβδομάδα ξεκινά για την ΑΕΚ, η οποία αύριο (18/9) ταξιδεύει για το Άμστερνταμ, εκεί όπου την Τετάρτη το βράδυ θα αγωνιστεί κόντρα στον Άγιαξ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.
Την τελευταία προπόνηση της επί ελληνικού εδάφους θα πραγματοποίησε σήμερα (17/9) η ΑΕΚ, ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League και ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται ότι έχει καταλήξει στη βασική εντεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στον Άγιαξ.
Δεδομένων και των απουσιών λόγω τιμωριών, αλλά και τραυματισμών, ο Μαρίνος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα, αλλά και τον Μπογέ, ενώ αντίθετα έχει ξεκούραστους τους Οικονόμου και Γαλανόπουλο, τους οποίους άφησε εκτός στο ματς του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.
Οι δυο τους θα πάρουν θέσεις στην βασική ενδεκάδα αντί των Τσιγκρίνσκι και Άλεφ, σε άμυνα και κέντρο αντίστοιχα, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται ο Χουλτ. Ο Γκάλο θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ, ενώ ο Κλωναρίδης θα είναι πίσω από τον Πόνσε.
Όοσν αφορά στο τέρμα, ο Μπάρκας, εκτός απροόπτου θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, στο πλευρό του Οικονόμου θα είναι ο Λαμπρόπουλος, απέναντι από τον Χουλτ θα είναι ο Μπακάκης, ενώ δίδυμο με τον Γαλανόπουλο θα είναι ο Σιμόες. Ο Μάνταλος θα παίξει στη θέση του αριστερού εξτρέμ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement