11.9
09:26

«Χαμόγελα» για Μπογέ

Νίκος Κλεισαρχάκης
«Χαμόγελα» για Μπογέ
Advertisement

Όλο και καλύτερα μοιάζει να αισθάνεται ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, όπου στην χθεσινή προπόνηση συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας.

Καθόλου εύκολη δεν είναι η υπόθεση επιστροφής του Λούκα Μπογέ στην αγωνιστική δράση, ούτε για το ιατρικό επιτελείο, αλλά ούτε και για τον ίδιο.

Το ερώτημα για το αν τελικά θα χρειαστεί να χειρουργηθεί, που απασχολεί από την αρχή τον παίκτη και την ομάδα, φαίνεται πως ο ίδιος το απαντά, μέσα από την δουλειά που κάνει στις προπονήσεις.

Στην χθεσινή προπόνηση συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, μαζί με τον Χρήστο Αλμπάνη, όπου και ανέβασε σταδιακά ρυθμό για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Το (πολύ) θετικό είναι πως οι πόνοι έχουν υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Μπογέ έπαψε να αισθάνεται τους πόνους και τις ενοχλήσεις που πριν κάμποσο καιρό είχαν απασχολήσει (και) τον ίδιο για το πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ή να επανέλθει μέσα από θεραπείες. Η εικόνα που αφήνει η πρόοδος του ατομικού του προγράμματος αλλά και της θεραπείας όπου υποβλήθηκε είναι αισιόδοξη.

Καθημερινά θα ανεβάζει όλο και περισσότερο την ένταση των προπονήσεων, με στόχο να διαπιστώσει αν ο τραυματισμός έχει υποχωρήσει πλήρως. Πάντα όμως σταδιακά και κάτω από την επίβλεψη των κιτρινόμαυρων ιατρών, καθώς μιλάμε για έναν τραυματισμό που εύκολα υποτροπιάζει.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->