07.9
20:02

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παίκτες…

AEK1924.gr team
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παίκτες…

Τρελάθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ με την υποδοχή… ηρώων που τους επεφύλαξαν οι ντόπιοι (και όχι μόνο) κάτοικοι στην Τρίπολη, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν.

Ολόκληρη η πόλη των Τρικάλων στο «πόδι» για χάρη των πρωταθλητών Ελλάδας με τους κιτρινόμαυρους παίκτες να μένουν άφωνοι από την θερμή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει για να τους υποδεχθούν.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Κανένας από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν περίμενε κάτι και έμειναν πραγματικά έκπληκτοι με την τρομερή υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλοι της ομάδας στα Τρίκαλα.

Χαρακτηριστικά τα λόγια που ακούστηκα από αρκετούς: «Ήρθαμε για ένα φιλικό και μας αποθεώνουν», με τον κόσμο να συνοδεύει την ομάδα μέχρι το γήπεδο, με ό,τι μέσο διέθετε ο καθένας, δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα.

Δείτε την υποδοχή που επιφύλαξαν στους παίκτες!

 

 

Advertisement