
Η ομάδα του Λονδίνου κατέθεσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στη φάση των ομίλων του Europa League. Η πρώτη αναμέτρηση των «Μπλε» είναι αυτή που θα δώσουν στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 20 του μήνα.
O Μαουρίτσιο Σάρι επέλεξε να αφήσει τρεις παίκτες εκτός λίστας.
Το πιο μεγάλο όνομα από τα τρία είναι αυτό του Ντρινκγουότερ. Η Τσέλσι έδωσε για να τον αποκτήσει πέρσι το καλοκαίρι περίπου 35 εκατομμύρια λίρες στην Λέστερ, αλλά φαίνεται ότι ο Ιταλός κόουτς δεν τον υπολογίζει. Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν και οι Λούκας Πιασόν και Ρομπ Γκριν.
Οι παίκτες που επέλεξε ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι οι: Κέπα, Καμπαγέρο, Μπούλκα, Ρούντιγκερ, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Λούιζ, Αμπαντού, Αλόνσο, Ζαπακόστα, Αθπιλικουέτα, Έμερσον, Φάμπρεγκας, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ, Λόφτους-Τσικ, Κόβασιτς, Αζάρ, Πέδρο, Μόζες, Χάντσον-Οντόι, Γουίλιαν, Ζιρού, Μοράτα
Πηγή: sport24
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO