05.9
09:14

Μετά την διακοπή …«ενισχυμένη» η ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Μετά την διακοπή …«ενισχυμένη» η ΑΕΚ!

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων, δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να ξεκουραστούν, αλλά και χρόνο στους τραυματίες ώστε να επιστρέψουν.

Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για αρκετούς Κιτρινόμαυρους, καθώς πριν καλά-καλά κλείσουν μήνα στη νέα σεζόν, υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί που τους αναγκάσαν να μείνουν εκτός μάχης για ένα συγκεκριμένο διάστημα.

Οι Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι, Ροντρίγκο Γκάλο, Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης ήταν απ’ τους ποδοσφαιριστές που έμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Όμως, με την ευκαιρία της διακοπής φαίνεται πως κερδίζουν χρόνο για να επιστρέψουν στην κανονικότητα της ομάδας και στις προπονήσεις. Συγκεκριμένα, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος ο Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι ο οποίος προπονείται και έχει ενσωματωθεί κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αλλά περνάει σταδιακά και χωρίς βιασύνες.

Απ’ την άλλη έτοιμος είναι και ο Ροντρίγκο Γκάλο που ξεκίνησε κι’ αυτός απ’ την προχθεσινή προπόνηση να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ αντίστροφα φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να μετράνε ο Λούκας Μπογέ και ο Χρήστος Αλμπάνης.

Για τον πρώτο φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του, αλλά λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος που έχει στους κοιλιακούς, δεν επιτρέπονται οι βιασύνες γι’ αυτό θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για την δική του επιστροφή, αν και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Απ’ την άλλη και ο Χρήστος Αλμπάνης ταλαιπωρείται αυτό το διάστημα με το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά φαίνεται πως θα είναι και ο τελευταίος για την ώρα που θα επιστρέψει στην κανονικότητα της ΑΕΚ. Συνεχίζει κανονικά την θεραπεία του και το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά έχει ακόμα αρκετό χρόνο μπροστά του για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για την Ένωση την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι μια καλή ευκαιρία να δώσει ανάσες στους παίκτες, αλλά και να κερδίσουν χρόνο οι τραυματίες για την δική τους σταδιακή επαναφορά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement