01.9
09:12

Το ρίσκο, η συνέχεια και η Τρίπολη

AEK1924.gr team
Το ρίσκο, η συνέχεια και η Τρίπολη

Διαβάστε όσα γράφουν τα σημερινά (1/9) πρωτοσέλιδα για την ΑΕΚ

Sport Day

«Ο Ραντόγια της χάλασε τα σχέδια» γράφει ο τίτλος της εφημερίδας

Η «Ένωση» αναλώθηκε στο κυνήγι του Σέρβου που τελικά αρνήθηκε την πρόταση.

«Το μυαλό στην Τρίπολη». Καμπανάκι Ουζουνίδη για τη σημερινή εξόρμηση.

Μετά την διακοπή ο Γιαννιώτας.

Live Sport

«Μέγα ρίσκο» αναφέρει ο τίτλος της εφημερίδας.

Δεν ανακοίνωσε νέο παίκτη χθες η ΑΕΚ, απογοητεύοντας τον κόσμο της.

Ποιες οι πιθανότητες για έκπληξη και… ανατροπ΄ξ.

Με κοινή απόφαση Μελισσανίδη-Ουζουνίδη «κόπηκε» ο Κονέ

Δύο στα δύο. Η παραμονή στην κορυφή ο στόχος με Αστέρα στην Τρίπολη.

Το «αντίο» του Μπάγεβιτς στα Σπάτα.

Ώρα των Σπορ

«Έτσι έκλεισε το ‘παράθυρο’» είναι ο τίτλος της εφημερίδας.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει κάποια από τις κινήσεις που ήθελε, μέσα στην προθεσμία.

Αποφασίστηκε μετά την οριστικοποίηση της αρνητική τροπής, βασικά για Ραντόγια και Πιρές, να μην προχωρήσει με άλλον.

Δεν αξιοποίησε την τελική ευθεία των μεταγραφών η «Ένωση», κυρίως γιατί δεν υπήρχαν σίγουρες εναλλακτικές επιλογές, πίσω από τις βασικές.

Πίρες: Δυσκόλεψε πολύ τις προϋποθέσεις για συμφωνία με την Χοφενχάιμ.

Ραντόγια: Συμφώνησε η ΑΕΚ με Θέτλα, έδωσε στον παίκτη το συμβόλαιο που ήθελε, αλλά ο Σέρβος μετά από σκέψη, αποφασίστηκε να μην έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ουζουνίδης ενεργοποιεί τον Έρικ Μοράν, με την ελπίδα να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και να διαμορφωθεί η απαραίτητη, για τον σκληρό «μαραθώνιο» σε πρωτάθλημα και Champions League, «τετράδα» στα χάφ.

Μέχρι μεσάνοιχτα Δευτέρας δηλώνει ρόστερ για το Champions League. Η προθεσμία της UEFA δυσκολεύει τα πράγματα και για την αγορά των ελεύθερων παικτών.

Αυτή τη φορά δεν θα έχει… STOP. Έμεινε στην Αθήνα ο Τσιγκρίνσκι, εκτός και Γκάλο, Μπογέ, Αλμπάνης.

Η ΑΕΚ έτοιμη και αποφασισμένη, να μην την… πατήσει ξανά στην Τρίπολη απέναντι στον δυνατό Αστέρα.

Χάνει την πρεμιέρα στο Champions League ο Μπακασέτας. Την άλλη εβδομάδα οι τιμωρίες για Λιβάγια και Λόπες.

«Έκλεισε ο κύκλος μου στην ΑΕΚ». Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες στα Σπάτα. «Έχετε μπροστά σας μία μεγάλη πρόκληση και σας πιστεύω».

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για την ανανέωση και τα σενάρια για «ψησίματα». «Ο Μελισσανίδης είπε «ναι» σε ό,τι ζήτησα».

Ανοίγει άμεσα του Σιμόες. Πιθανόν και από αύριο να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement