Οι δυο πλευρές φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά για να ολοκληρώσουν την συνεργασία τους, με τον ποδοσφαιριστή να μένει στη συνέχεια ελεύθερος.
Όλο και πιο κοντά στην ελευθέρας του φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναγιώτης Κονέ, καθώς θα έρθει σε συμφωνία με την Ουντινέζε για την λύση του συμβολαίου του.
Μάλιστα, δημοσιεύματα απ’ την Ιταλία κάνουν λόγο ήδη ότι τα βρήκαν οι δυο πλευρές και θα αποτελέσει παρελθόν ένα χρόνο πριν την λήξη και επίσημα του συμβολαίου του.
Επίσης, το tuttoudinese.it προχωράει ένα βήμα παραπάνω και σχολιάζει το μέλλον του ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως το έκανε πέρυσι που αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος.
Τώρα, όσον αφορά αν ασχοληθεί η Ένωση με την περίπτωση του, παραμένει άγνωστο καθώς ο Κονέ στην αρχή της νέας σεζόν, ήταν στα πλάνα του Ουζουνίδη και ο Έλληνας προπονητής πίστευε στον ίδιο, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά, παραμένοντας βέβαια ότι η ΑΕΚ ψάχνει έναν …χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά με τον διεθνή μέσο, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement