20.8
21:47

Θλάση β’ βαθμού ο Αλμπάνης, θεραπεία οι Μπογέ και Αϊντάρεβιτς

Κώστας Κοσικίδης
Θλάση β’ βαθμού ο Αλμπάνης, θεραπεία οι Μπογέ και Αϊντάρεβιτς
Advertisement

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο διαπιστώνοντας ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στο αριστερό τετρακέφαλο. Θεραπεία συνέχισαν οι Μπογέ και Αϊντάρεβιτς.

Ο Χρήστος Αλμπάνης υποβλήθηκε σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο διαπιστώνοντας το μέγεθος της ζημιάς και περίπου ο χρόνος απουσίας του. Ο Έλληνας εξτρέμ έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο και θα λείψει απ’ τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη το λιγότερο ένα μήνα, βλέποντας πως θα εξελιχθεί η πορεία του τραυματισμού του.

Απ’ την άλλη ο Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Μπογέ και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς συνέχισαν τις θεραπείες τους. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά το τέλος της προπόνησης να επιλέγει τους 21 ποδοσφαιριστές για το ματς της Τετάρτης με την Βίντι για τα play off του Champions League.

Η αποστολή της ΑΕΚ, αναχωρεί αύριο στις 11 απ’ το Ελ. Βενιζέλος για Βουδαπέστη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->