Για δεύτερη φορά εφέτος ο Παναγιώτης Ντούνης βρίσκεται σε αποστολή της Ένωσης, με τον Δέλλα να τον «ψήνει» με κάθε τρόπο ώστε άμεσα να του δώσει την ευκαιρία του.
Ο 17χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ διαθέτει περίσσιο ταλέντο και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που τον κράτησαν στον Δικέφαλο, του έδωσαν προαγωγή από το τμήμα κ17 στο αντρικό και τον συμπεριέλαβαν στο ρόστερ ως τον τρίτο τερματοφύλακα.
Από το ΑΕΚ1924 είχατε διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες ότι η παρουσία του Ντούνη στο ζέσταμα της ομάδας σηματοδοτούσε το γεγονός ότι οι Δέλλας και Καμπόλης θέλουν να τον ψήσουν, ώστε άμεσα να του δώσουν την πρώτη του ευκαιρία.
Άλλωστε, η ΑΕΚ βρίσκεται αρκετά επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους της και οι τερματοφύλακές της σπάνια έχουν… δουλειά.
Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι της Ένωσης θα του δώσουν εμπειρίες, θα του δείξουν ότι τον υπολογίζουν και θα του ανεβάσουν τη ψυχολογία ώστε να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και στο μέλλον.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement