03.4
14:47

Στη διάθεση του Αναστασίου οι Ζέκα, Καρέλης

AEK1924.gr team
Στη διάθεση του Αναστασίου οι Ζέκα, Καρέλης

Οι Ζέκα και Καρέλης προπονούνται σε φουλ ένταση και υπολογίζονται για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.

Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Πέμπτης, εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Το αιμάτωμα στον μηρό του Κάρλος Ζέκα έχει υποχωρήσει ολοκληρωτικά και δεν ταλαιπωρεί πλέον τον αρχηγό του Τριφυλλιού, ενώ οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Νίκος Καρέλης στους κοιλιακούς έχουν μειωθεί σημαντικά και του επιτρέπουν να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε φουλ ένταση και έχουν τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το κυριακάτικο ματς. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται. Μόνος προπονήθηκε και ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, κυκλοφορία της μπάλας και δίτερμα

Πηγή:sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->