Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για την κλήρωση της Ένωσης στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε επιφυλακτικός για την πρόκριση της Σέλτικ και έθεσε φαβορί την ΑΕΚ, σε περίπτωση που βρει την ομάδα της Σκωτίας μπροστά της.
«Πρώτα από όλα είμαι αρκετά επιφυλακτικός αναφορικά με την πρόκριση της Σέλτικ από τη σειρά των διπλών αναμετρήσεων με τη Ρόζενμποργκ. Και το λέω αυτό, διότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει καμία σχέση με την άλλοτε μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, τότε που έπαιζε και ο Γιώργος Σαμαράς», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας άσος στην «Ώρα των Σπορ» και πρόσθεσε:
«Έχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλος της Σέλτικ. Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στη Σκωτία. Είναι σκάλες πιο πάνω από όλους τους υπόλοιπους συλλόγους κι έχει μικρό ανταγωνισμό. Διαθέτει το καλύτερο ρόστερ παικτών από όλες τις υπόλοιπες σκοτσέζικες ομάδες. Το αγωνιστικό προφίλ της εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρο της χώρας. Τρέξιμο, μεγάλη δύναμη και πολλά γεμίσματα».
Όσον αφορά ποιο είναι το φαβορί για την πρόκριση, ο Τρικαλινός αμυντικός ανέφερε: «Η ΑΕΚ θα είναι το φαβορί κι όχι η Σέλτικ. Δεν έχει να φοβάται κάτι η ΑΕΚ και έτσι και παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, τότε έχει καλύτερη ομάδα και κατά τη γνώμη μου είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση του Champions League».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement