17.7
22:04

Χιώτης: «Το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων το έχει η ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Χιώτης: «Το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων το έχει η ΑΕΚ»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ένωσης, μιλώντας στο youngtalents.gr, τόνισε πως οι Μπάρκας και Τσιντώτας αποτελούν το καλύτερο δίδυμο στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ διαθέτει εδώ και χρόνια μόνο Έλληνες τερματοφύλακες στο ρόστερ της και φέτος διαθέτει το καλύτερο δυνατό συνδυασμό, σύμφωνα με τον Διονύση Χιώτη.

Βασίλης Μπάρκας και Παναγιώτης Τσιντώτας αποτελούν τους δύο από τους τρεις (μαζί με τον Πασχαλάκη) το μέλλον της εθνικής ομάδας για τον πρώην κιτρινόμαυρο τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Το παράδειγμα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια που στηρίζει και στηρίζεται σε νεαρούς τερματοφύλακες μόνο σε καλό μπορεί να της βγει. Θεωρώ ότι η Ένωση διαθέτει το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων με τους Τσιντώντα και Μπάρκα. Αυτοί μαζί με τον Πασχαλάκη του ΠΑΟΚ είναι το μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική μας. Το μόνο κακό στους Τσιντώτα και Μπάρκα είναι ότι ένας πρέπει να μένει πάντα στον πάγκο. Αλλά έτσι είναι η θέση του τερματοφύλακα, θέλει επιμονή και υπομονή. Αυτό που λέω σε κάθε νέο παιδί είναι ότι δεν πρέπει να βιαστεί, καθώς ακόμη και μόνο οι προπονήσεις σε υψηλό επίπεδο προσφέρουν πολλά. Είναι μία ακόμη ιδιαιτερότητα της θέσης.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement