Ο Άνταμ Τζανετόπουλος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναχώρηση για Πολωνία, κάτι που σημαίνει την αποχώρησή του (ξανά) ως δανεικός.
Ο παίκτης με τα περισσότερα χρόνια στον δικέφαλο, είναι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, καθώς «ακολουθεί» την Ένωση από την Γ’ Εθνική, μέχρι και σήμερα.
Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι έχει βρει τον ρόλο του στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, αλλά ούτε κιόλας ότι δεν υπολογίζεται από τον σημερινό προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη.
Οι προκάτοχοι του Ερβίτη τεχνικού, είχαν δώσει διάφορους ρόλους στον παίκτη, βλέποντάς τον ως αμυντικό μέσο με τον Δέλλα, ως βασικό στους αγώνες με την Μίλαν με τον Χιμένεθ αλλά και ως παίκτη που δεν υπολογιζόταν.
Αυτή την χρονιά αναμένεται, για ακόμα μία φορά, να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, με τις φήμες για αποδέσμευση και πόλωση , να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Οι κιτρινόμαυροι πιστεύουν στις ικανότητές του και δεν θέλουν να τον χάσουν, καθώς είναι πεπεισμένοι πως θα κάνει το μεγάλο «μπαμ» και θα εντυπωσιάσει, κερδίζοντας θέση στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.
Έτσι, λοιπό, η πίστη που του δείχνουν στην ΑΕΚ, μεταφράζεται σε εκ νέου δανεισμό, αντί της αποδέσμευσής του. Παίρνοντας συμμετοχές και ακόμα περισσότερες εμπειρίες, ελπίζουν να φανεί ακόμα πιο έτοιμος όταν έρθει η ώρα.
Ακόμα, το σύνολο των παικτών της Ένωσης, αποτελείται από πολλούς ταλαντούχους και «πρώτης γραμμής», κεντρικούς αμυντικούς, όπως οι Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου, Τσόσιτς. Έτσι, σε περίπτωση που ο «Τζάνε» παρέμενε, θα είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
Οι συγκυρίες, λοιπόν, μαζί με την πίστη των ανθρώπων της ΑΕΚ, στέλνουν για άλλη μία χρονιά των διεθνή κεντρικό αμυντικό, δανεικό με πιθανότερο προορισμό τον Απόλλωνα Σμύρνης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement