14.6
22:30

«Αν ψάξουμε τις συμβάσεις, δεν θα φτάνουν ούτε τα… 20 εκατ. ευρώ»!

AEK1924.gr team
«Αν ψάξουμε τις συμβάσεις, δεν θα φτάνουν ούτε τα… 20 εκατ. ευρώ»!
Advertisement

Οι αιχμηρές ατάκες του νέου εκπροσώπου του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μπόμη, για τις συμβάσεις από το ’79 μέχρι σήμερα, τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και τον… Βίκτωρα Ρέστη.

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η παρθενική παρουσία του νέου εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μπόμη, στο νέο ρόλο που του ανέθεσε ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου», Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Οι αιχμηρές ατάκες είχαν την τιμητική τους, με τον Μπόμη να τονίζει αρχικά στην ανάλυσή του για τις παρελθούσες συμβάσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη ότι «εάν δεν αλλάξουμε τη σύμβαση και ξεκινήσουμε το ψάξιμο από το 1979 μέχρι σήμερα, τότε να ξέρετε ότι δεν θα φτάνει ούτε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου των 20.000.000 ευρώ!».
Στο ίδιο θέμα μάλιστα υπήρξε ιδιαίτερα επιθετικός ως προς την επικείμενη αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία της «πράσινης» ΠΑΕ, λέγοντας ότι «φυσικά και πρέπει να κάτσουμε να μιλήσουμε για να γίνει μία νέα συμφωνία, αλλά με ποιον να μιλήσουμε; Ο κ. Παϊρόζ είναι «broker».  Εκτός αν πρέπει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να μιλήσουμε με τον κ. Ρέστη ή αν είναι εκπρόσωπος της ΠΑΕ ο κ. Παϊρόζ να μας το πείτε».
Να σημειωθεί επίσης ότι στη διάρκεια του Δ.Σ. αναγνωρίστηκε από κάποια μέλη ότι «ήταν λάθος που δεν είπαμε συγχαρητήρια στην ανακοίνωσή μας μετά την εκλογή του Δημήτρη».
Πηγή: sdna.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->