
Η άρνηση της Βασίλισσας να αγωνισθεί στο Eurocup της επόμενης σεζόν και να συνεχίσει στο Champion’s League, θα παρακινήσει αρκετές ομάδες να πράξουν το ίδιο.
Παραμένοντας πιστή στον λόγο της, η Ένωση και την νέα χρονιά θα βρίσκεται στο Basketball Champion’s League και όχι στο Eurocup, παρά την πρόταση που της έγινε.
Δημοσιεύματα από τον Ισπανικό Τύπο επιβεβαιώνουν αυτό ακριβώς. Αρκετές ομάδες είναι έτοιμες να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο BCL.
Πλέον οι ομάδες εκφράζουν με μεγαλύτερη άνεση την άποψή τους για το Champion’s League, με τελευταίο περιστατικό αυτό του προέδρου της Αβτοντορ Σάρατοφ, Βλάντιμιρ Ροντιόνοφ.
Οι δηλώσεις του Ροντιόνοφ:
«Αν δεχτούμε πρόσκληση από το Eurocup θα τη σκεφτούμε. Προς το παρόν όμως, η δική μας προτεραιότητα είναι το BCL. Είναι μία διοργάνωση που προσφέρει πολύ καλύτερες συνθήκες για εμάς»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement