Τις νομικές διαδικασίες συνεχίζει να ακολουθεί η οικογένεια της ΑΕΚ και συγκεκριμένα η Ερασιτεχνική με την Δικέφαλος Α.Ε.
Η ΑΕΚ κατήγγειλε τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και τους Υπαλλήλους του δήμου, που σχετίζονται με το θέμα, στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας.
Μάλιστα, η Ένωση έστειλε ολόκληρο φάκελο γεμάτο φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν όλες τις παρανομίες, στις οποίες έχει προβεί η δημοτική αρχή όλο αυτό το διάστημα, για την διάνοιξη νέας εισόδου στο Άλσος για τα σκουπιδιάρικά τους.
Ο Αστυνομικός διευθυντής Νέας Φιλαδέλφειας δεν προχώρησε στις εκθέσεις για τις συλλήψεις, με την διαδικασία του αυτοφώρου για τον Αντιδήμαρχο και τους επτά υπαλλήλους, αλλά συνομίλησε με την Εισαγγελέα.
Η Εισαγγελία του ζήτησε να της διαβιβάσει κατεπειγόντως την δικογραφία προκειμένου να προχωρήσει εκείνη όλες τις δικαστικές ενέργειες και προέτρεψε να τους αφήσει ελεύθερους.
Εννοείται πως η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθηθεί αν σκεφτούν να συνεχίσουν τις παράνομες εργασίες, δίχως να πράττουν όλα όσα τους έχουν επιβληθεί από το ΣτΕ.
Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement