Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν άλλα τερτίπια από πλευράς δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν με τις παρανομίες του, κατεδαφίζοντας το παράνομο γκαράζ στο άλσος.
Είναι απίστευτη όλη αυτή η… αβάντα που έχει ο δήμος Νέας Φιλαδέλφεια, σχετικά με τις παράνομες εγκαταστάσεις σκουπιδιών μέσα στο Άλσος, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να κατεδαφιστούν.
Ωστόσο, αντί οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής να υπακούσουν στην απόφαση, ξεκίνησαν νέες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εργασίες, κόβοντας δέντρα, για να καταφέρουν να διατηρήσουν εκεί το πάρκινγκ.
Όλα αυτά, με την Αστυνομία να δίνει το «Ok» ώστε να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες εργασίες, χωρίς να υπάρχει καμία άδεια, και πως να υπάρξει, τη στιγμή που γίνεται παρανομία πάνω σε μία άλλη παρανομία.
Στην ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα προσπάθησαν να προειδοποιήσουν τους αρμόδιους, απευθύνθηκαν σε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, έβγαλαν ανακοινώσεις, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε άλλη λύση, παρά να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Συγκεκριμένα, η Ένωση ετοιμάζει και νέα καταγγελία προς την Εισαγγελία, την Περιφέρεια Αττικής, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία σχετικά με την παράνομη εγκατάσταση προκειμένου να ξεκινήσει η άμεση κατεδάφιση, την οποία δεν αποκλείεται να αναλάβει η ίδια.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία αυτή θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο, καθώς θεωρείται ως ιστορική στιγμή για την πόλη.
«Μπαίνει ο Ιούνιος της νομιμότητας…» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ, στην οποία πλέον η υπομονή έχει εξαντληθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement