Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον αγώνα με την Κέρκυρα αλλά και τον εφικτό στόχο ου νταμπλ, που περιμένει ο κόσμος.
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για την στήριξη του κόσμου όλη την χρονιά, τον οποίο οι παίκτες θέλουν να τον ικανοποιήσουν με την κατάκτηση του ντάμπλ, ύστερα από 40 χρόνια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:
Για το ματς: «Θέλαμε πάρα πολύ την νίκη για να κλείσουμε καλά το πρωτάθλημα, το οποίο έχουμε κατακτήσει και μαθηματικά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές και χάσαμε κλασικές ευκαιρίες και αυτό είναι το δυσάρεστο. Ήρθε 0-0 δεν δεχθήκαμε γκολ αλλά ούτε βάλαμε, συνεχίζουμε.¨»
Για την συγκέντρωση στον αγώνα με τον Απόλλων: «Είμαστε συγκεντρωμένοι δεν το έχουμε χάσει αυτό όλη την χρονικά και έτσι θα συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια.
Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Να πάρουμε το νταμπλ μετά από 40 χρόνια και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας, που βρίσκεται όλη την χρονιά στο πλευρό μας»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement