Αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν το ντέρμπι της Κ20 μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο “Γ. Καλαφάτης”, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής των “πρασίνων”, Νίκος Νταμπίζας.
Eκλεκτές παρουσίες είχε η αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League Σουρωτή, που ολοκληρώθηκε στο 0-0.
Μεταξύ των θεατών ήταν πολλές παλιές δόξες του Παναθηναϊκού, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, που παρακολούθησε το παιχνίδι στο πλευρό του Τάκη Φύσσα, καθώς κι οι Σπύρος Λιβαθηνός και Γιάννης Γκούμας.
Μάλιστα, ο τελευταίος είδε τον αγώνα με το ρόλο του Ομοσπονδιακού τεχνικού, αφού θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα απ’ τις 20 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου στην Ταραγόνα της Ισπανίας.
Όμως, εκτός των προαναφερθέντων, στο “Γ. Καραφάτης” βρέθηκε κι ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής του “τριφυλλιού”, Νίκος Νταμπίζας, καθώς και πλήθος σκάουτ και μάνατζερ. Θυμίζουμε πως το όνομα του Νίκου Νταμπίζα είχε ακουστεί ξανά μέσα στη σεζόν για το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή στους “πρασίνους”, αλλά οι συζητήσεις, όπως όλα δείχνουν, δεν προχώρησαν λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement