04.3
09:10

Αναζήτηση γηπέδου για την Τριγλία

AEK1924.gr team
Αναζήτηση γηπέδου για την Τριγλία

Η Τριγλία Ραφήνας βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου για την αναμέτρηση της με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική. Δυνατά παίζει το γήπεδο του Κορωπίου, έσχατη λυση ξανά το Μενίδι.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην έδρα της για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρόδοτο, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι της Τριγλίας αναζητούν έδρα για να υποδεχτούν την Ένωση την επόμενη αγωνιστική .

Σε αναζήτηση γηπέδου που θα χωρά τον κόσμο της ΑΕΚ βρίσκονται στην ομάδα της Ραφήνας, με το γήπεδο του Κορωπίου να παίζει δυνατά σαν επιλογή.
Φυσικά έσχατη λύση για την Τριγλία αποτελεί το γήπεδο του Μενιδίου στο οποίο η Ένωση έχει αγωνιστεί ήδη δύο φορές, τη μια με τον Αστέρα Βάρης και την άλλη με η Θύελλα Ραφήνας. Ωστόσο, οι υπέυθυνοι της ομάδας επιθυμούν να εξυπηρετήσουν και τους δικούς τους φιλάθλους με το γήπεδο του Κορωπίου να είναι πιο κοντά.

Πρόκειται για το γήπεδο “Αντώνης Πρίφτης” χωρητικότητας 3.200 θέσεων, με καλό χορτοτάπητα. Η τελική έδρα αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement