
Απίστευτο και όμως …ΑΕΚτζήδικο, η προπώληση των εισιτηρίων πάει κάτι παραπάνω από φανταστικά και μέσα σε λίγες ώρες έχουν εξαφανιστεί 18.000 εισιτήρια.
Η ΑΕΚ την Κυριακή (22/04) υποδέχεται τον Λεβαδειακό για να κάνει την δική της φιέστα, αφού με μια νίκη κλειδώνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.
Η ανταπόκριση του κόσμου της Ένωσης όπως ήταν φυσιολογικό έχει χτυπήσει …κιτρινόμαυρο θέλοντας σαν τρελοί να κλείσουν και να πιάσουν τη δική τους θέση στο ΟΑΚΑ. Η συγκεκριμένη ανταπόκριση όμως έρχεται να σπάσει κάθε ρεκόρ προπώλησης αφού εξαφανίζονται στην κυριολεξία τα εισιτήρια απ’ τους φίλους της ΑΕΚ από σήμερα το πρωί.
Χαρακτηριστικό είναι ότι απ’ τις 11:30 που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαδικτυακά αλλά και απ’ τα εκδοτήρια στις 12 η ώρα μέχρι τις 19:00 είχαν εξαφανιστεί 18.000 «μαγικά χαρτάκια»!
Τα εκδοτήρια έκλεισαν αλλά η ηλεκτρονική προπώληση συνεχίζεται κανονικά και το πιθανότερο μέχρι το βράδυ να έχουνε εξαφανιστεί κι’ άλλα εισιτήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κανένα ματς φέτος δεν είχε υπάρξει τέτοια ανταπόκριση απ’ τον κόσμο, καθώς ούτε και στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος το 2015, αφού τότε υπήρχαν περισσότερες μέρες σε σχέση με την τωρινή κατάσταση για το ματς με τον Λεβαδειακό.
Απ’ την άλλη η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει ότι ήδη οι θύρες 7-11, αλλά και οι συνδεσμιακές 1-35-15 έχουν ήδη κάνει sold out και τα “μαγικά χαρτάκια” έχουν βρει κάτοχο. Σημειώνεται επίσης, ότι μέσα στις επόμενες ώρες και με τους ρυθμούς που υπάρχουν τα εισιτήρια, αναμένεται να εξαντληθούν και σε άλλες θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.
Βέβαια, βοηθάει αρκετά το ότι έχουν ανοίξει πολλές θύρες και ο κόσμος, αν δεν βρει εκεί που επιθυμεί σκορπίζεται στις υπόλοιπες και μοιράζει εντυπωσιακά ποσοστά προπώλησης. Όλα αυτά δείχνουν ότι το ΟΑΚΑ την Κυριακή το απόγευμα θα μετατρέπει σε …καμίνι απ’ τους φίλους της ομάδας για να αποθεώσουν την Πρωταθλήτρια Ελλάδος, ΑΕΚ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement