Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Αιγάλεω, την οποία και νίκησε με 3-1 στα σετ, κάνοντας το πρώτο βήμα ανόδου.
Τα κορίτσια ήταν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης καλύτερες από τις αντιπάλους καταφέρνοντας να πάρουν ένα προβάδισμα 2-0 στα σετ.
Στο τρίτο σετ όμως παρουσιάστηκαν κατώτερες των περιστάσεων και επέτρεψαν στο Αιγάλεω να το κερδίσει στην παράταση.
Ο προπονητής, Γιώργος Σαμαράς, δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες, έστειλε τα κορίτσια στο αγωνισιτικό χώρο πιο συγκεντρωμένες και κέρδισαν τον αγώνα με 3-1. Κατάφεραν να κάνουν το πρώτο βήμα προς τον τελικό των πλέι-όφ για να πάρουν το δεύτερο εισητήριο που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία.
Την αναμέτρηση παρακολούθησε το τεχνικό επιτελείο και η ομάδα βόλεϊ ανδρών, η οποία πανηγύρισε πριν λίγες μέρες την επιστροφή στην Α1 κατηγορία.
Τα σετ: 25-16, 25-16, 27-29, 25-20
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Σαμαράς): Γκρέκα, Μαλουσάρη, Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Μπίσκου, Ζίγκα / Λύρα (λ), Αντωνιάδη, Μπελιά.
Αιγάλεω (Αντωνιάδη): Βλάχου, Κουλοπούλου, Μανώλικα, Κάστανου, Σολωμού, Καββαδία / Αναστασιάδη (λ), Παναγιωτίδου, Κράνη, Ιωάννου, Χαριτωνίδη, Γάκη
Επόμενος αγώνας:
Τετάρτη 11/4/2018
Στ. Βενέτης 19.00 ΑΟ Αιγάλεω – ΑΕΚ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement