
Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…
Ώρα των σπορ
«Η ιστορία είμαστε εμείς» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Μέγα πάθος από τα παιδιά του Μανόλο για νίκη επί του ΠΑΟ, που θα φέρει την ΑΕΚ, μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.
45.000 παθιασμένοι Ενωσίτες πανέτοιμοι να πανηγυρίσουν μαζί με την ομάδα, μια ακόμα μεγάλη νίκη σε ντέρμπι, αλλά και αποφασισμένοι να γίνουν ασπίδα της.
ORIGINAL 21: «Θα είμαστε σε όλες τις θύρες, με τα μάτια μας όχι 14 αλλά 21»
Χιμένεθ στους παίκτες: «Τα μυαλά μας συγκεντρωμένα σε κάθε δευτερόλεπτο της μάχης»
Δυνατή προπόνηση ενόψει Στρασβούργου. Η ΑΕΚ στο ΣΕΦ κόντρα στον ΟΣΦΠ με το μυαλό να βρίσκεται ήδη στη μεγάλη ρεβάνς της Μ. Τετάρτης.
Μάγκες στους «4» της Ευρώπης! ΑΕΚαρα και στο χάντμπολ, κέρδισε και στο Λουξεμβούργο την Μπέρχεμ. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την πορτογαλική Μαδέιρα, με το πρώτο ματς εκτός (21 ή 22 Απριλίου) και τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ (28 ή 29 Απριλίου).
Επιστρέφει παντού! Εύκολα η ΑΕΚ την Παλήνη, παίζει σήμερα (15:30) στη Ριζούπολη στον τελικό ανόδου για την Α1 με τον Απόλλωνα.
Sportday
«Campeon» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η ΑΕΚ πιο έτοιμη από ποτέ για τη μεγάλη επιστροφή. Χωρίς Λιβάγια αλλά με Αραούχο η Ένωση ετοιμάζεται να κλειδώσει τον τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Από παντού ταξιδεύουν οι οπαδοί της με προορισμό το ΟΑΚΑ.
Χιμένεθ: «Θέλω να μείνω».
Στους «4» της Ευρώπης! Με δεύτερη νίκη επί της Μπερχέμ, η ΑΕΚ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ και στο χάντμπολ. Με Μαδέιρα για μια θέση στον τελικό.
Livesport
«Φρουροί τίτλου – Συνταγή Φαλήρου» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Σε επιφυλακή στο ΟΑΚΑ Αστυνομία και οργανωμένοι της ΑΕΚ για να κυλήσουν όλα ομαλά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.
«Είμαι υπερήφανος και θέλω να μείνω» δήλωσε ο Χιμένεθ.
Επτά βαθμοί αρκούν πλέον στην Ένωση για τη φιέστα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement