26.3
12:40

Προειδοποίηση της ΚΑΕ: «Ελάτε νωρίτερα»

Πένυ Μακρή
Προειδοποίηση της ΚΑΕ: «Ελάτε νωρίτερα»

Στην Βασίλισσα περιμένουν αρκετό κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) στο ΟΑΚΑ και η ΚΑΕ ζητά από όλους να φτάσουν στο γήπεδο νωρίτερα, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα και καθυστερήσεις.

Παράλληλα, ενημερώνει ότι θα ανοίξουν τρία σημεία για προέλεγχο, ενώ στη διάθεση του κόσμου θα είναι 8 θύρες του κλειστού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει προς τους φίλους της ομάδας, ότι λόγω της μεγάλης κινητικότητας στα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Στρασμπούρ (Τετάρτη, 28/03, 19:30), είναι αναγκαίο να γνωρίζετε τα παρακάτω:

Αποφασίστηκε να ανοίξουν τρία (3) σημεία για προέλεγχο: Π31 (από τον σταθμό «Ειρήνη»), P5 (από το κολυμβητήριο), P11 (από το γήπεδο ποδοσφαίρου).

Επίσης, για την καλύτερη πρόσβαση στην αρένα θα ανοίξουν συνολικά οκτώ (8) θύρες (3 – 7 – 11 – 25 – 27 – 29 – VIP – PRESS).

Παρακαλούμε όπως προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας, προς αποφυγή συμφόρησης στα εκδοτήρια (με τους γνωστούς τρόπους αγοράς).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

Την ημέρα του αγώνα με Στρασμπούρ από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη»  (10:00 πρωί, έως το ημίχρονο του αγώνα και από το PARKING P5 (16:30 έως το ημίχρονο αγώνα) P5, από τις 16:00 μέχρι το ημίχρονο του αγώνα.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

Ελάτε νωρίτερα στο γήπεδο… Πάρτε το εισιτήριο σας έγκαιρα…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement