
Ο προπονητής της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, μίλησε για τον Σέρχιο Αραούχο και τον Μάρκο Λιβάγια και δεν έκρυψε ότι θα ήθελε πολύ να τους έχει τώρα στη διάθεσή του.
Ο τεχνικός της ομάδας από τα Κανάρια, τόνισε ότι για τον Κροάτη επιθετικό δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς η δυνατότητα επιστροφής τον περασμένο Ιανουάριο (και δεν θα υπάρχει και το καλοκαίρι, αφού η ΑΕΚ θα καταβάλει τη ρήτρα αγοράς του), ενώ για τον Αργεντινό επιθετικό… ομολόγησε ότι έκανε λάθος εκτίμηση.
Σχετικά με την περίπτωση του Λιβάγια, είπε: «Ο Λιβάγια συγκεκριμένα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει. Δεν μου προτάθηκε. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Λας Πάλμας και μου έδωσαν τη δυνατότητα να έρθει ήταν ο Αραούχο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπήρχε η δυνατότητα να έρθει ο Λιβάια, τότε αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν εδώ. Ποτέ δεν έπεσε στο τραπέζι η πιθανότητα να επιστρέψει ο Λιβάια. Ποτέ. Η μοναδική περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτή του Αραούχο».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement