13.3
15:21

«Προτροπή σε πράξεις βίας τέτοιες ενέργειες»

AEK1924.gr team
«Προτροπή σε πράξεις βίας τέτοιες ενέργειες»

Ο Αντρέ Σιμόες παραχώρησε ακόμα μία συνέντευξη για τα όσα έζησε το κυριακάτικο βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας, με τον οπλοφόρο Ιβάν Σαββίδη.

Αυτή τη φορά μίλησε στην πορτογαλική «O Jogo» και αναφέρθηκε στην σημασία του τρόπου εισβολής ενός ανθρώπου με την θέση του Ιβάν Σαββίδη και πως αυτή ωθεί  σε πράξεις βίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Κάποιος πρέπει να πάρει τα απαραίτητα μέτρα διότι αν αυτό δεν συμβεί παρόμοιες καταστάσεις θα συνεχιστούν. Όταν ένας πρόεδρος μπαίνει με όπλο στον αγωνιστικό χώρο ξεπερνά κάθε όριο. Είναι προτροπή σε πράξεις βίας.

Μετά την εισβολή, ο διαιτητής εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο και μπήκε στα αποδυτήρια. Πέρασαν δύο ώρες και δεν είχαμε νέο του. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μας είπαν ότι δεν υπήρχε ασφάλεια ούτε οι συνθήκες ήταν κατάλληλες για να συνεχιστεί το παιχνίδι διότι αυτή ήταν μια πράξη τρομοκρατίας. Στη συνέχεια φύγαμε από το γήπεδο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->