11.3
18:36

Με Χουλτ-Γκάλο, έξω ο Λάζαρος – Η 11αδα της ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Με Χουλτ-Γκάλο, έξω ο Λάζαρος – Η 11αδα της ΑΕΚ

Με αρκετές εκπλήξεις θα παρατάξει την ΑΕΚ στην Τούμπα ο Μανόλο Χιμένεθ, αφήνοντας στον πάγκο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα τον Ροντρίγκο Γκάλο και τον Νίκλας Χούλτ. Βασικός και ο Μπάρκας με τον Κονέ στο πλάι του Σιμόες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει με αρκετές εκπλήξεις την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε το 4-2-3-1 και για το σημερινό ματς της Ένωσης, αλλά κάνοντας την διαφορά στα πρόσωπα που θα παραταχθούν στο αγωνιστικό χώρο.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα ξεκινήσει στο ματς, με τον Ροντίγκο Γκάλο να ξεκινάει ως δεξί εξτρέμ και τον Μιχάλη Μπακάκη ως δεξί μπακ. Αριστερό μπακ θα ξεκινήσει ο Νίκλας Χουλτ και όχι ο Έλντερ Λόπες, ενώ ο Παναγιώτης Κονέ θα είναι ο παρτενέρ του Αντρέ Σιμόες στη μεσαία γραμμή.

Στην επίθεση της ΑΕΚ θα είναι ο Σέρχιο Αραούχο, με τον Μάρκο Λιβάγια από πίσω του, ενώ αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Τάσος Μπακασέτας. Τέλος, κάτω απ’ τα δοκάρια θα καθίσει ο Βασίλης Μπάρκας, με κεντρικό δίδυμο τους Λαμπρόπουλο και Βράνιες.

Δείτε το γράφημα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement