07.2
10:23

Φέρνει Πάντερ η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Φέρνει Πάντερ η ΑΕΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Λαύριο φαίνεται ότι είναι ο βασικός υποψήφιος της Ένωσης για να ενισχύσει την ομάδα.

Η ΑΕΚ πέρασε στους «16» του BCL και έχει μπροστά της και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Η Βασίλισσα ψάχνει καιρό έναν γκαρντ που θα τη βοηθήσει στο σκοράρισμα, με το όνομα του Κέβιν Πάντερ να παίζει δυνατά γι αυτή τη θέση.

Πρόκειται για μια λύση που δεν έχει ρίσκο, καθώς ο Αμερικανός την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Λαύριο, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ενώ φέτος βρέθηκε αντίπαλος της ΑΕΚ, καθώς φόραγε τη φανέλα της Ρόσα Ράντομ.

Πρόκειται για έναν παίκτη, γεννημένο το 1993 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, ο οποίος είναι καλός στο σκοράρισμα και έχει καλή φήμη για τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα του.

Είναι απόφοιτος του κολεγίου Τένεσι, έχει πάρει μέρος στο Summer League με τους Τορόντο Ράπτορς, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο NBA και τελικά ήρθε στην Ελλάδα για το Λαύριο. Στην πρώτη του χρονιά είχε 21 αγώνες με 12.5 πόντους μέσο όρο, 2.4 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ ανά 23 λεπτά συμμετοχής.

Το Μάρτιο μετακόμισε στο Βέλγιο και την Άντβερπ, ενώ φέτος βρέθηκε στην Πολωνία και τη Ρόσα Ράντομ, έχοντας 14 αγώνες του BCL, με 20.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ ανά 31 λεπτά.

Ο Πάντερ λοιπόν φαίνεται ότι θα είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει την Ένωση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->