05.2
14:49

Στα «μαλακά» ο Μποτία

AEK1924.gr team
Στα «μαλακά» ο Μποτία

Ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης και η…παρέα του πανηγύριζαν σαν τρελοί για το «χρυσό» γκολ που χάρισε την νίκη στην ΑΕΚ, ο Αλμπέρτο Μποτία ξεκινούσε το…κλάμα.

Συγκεκριμένα ο αμυντικός του ΟΣΦΠ έτρεξε προς τον διαιτητή Παπαπέτρου διαμαρτυρόμενος σε έντονο ύφος πως είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Γιακουμάκη και πως δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Ο Μποτία ξεκίνησε να σπρώχνει τον διαιτητή (2 φορές με διαβαθμισμένη δύναμη) κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες, πράγμα που οδήγησε τον ρέφερι να του δείξει την κίτρινη κάρτα (2η) και να αποβληθεί στο 94’.

Ο διαιτητής όμως, στο φύλλο αγώνα (το οποίο είναι το μόνο που λαμβάνει υπόψη του ο αθλητικός δικαστής) ανέφερε πως ο παίκτης του Ολυμπιακού αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση τιμωρίας θα του επιβληθεί η ελάχιστη (μία αγωνιστική). Σε αντίθετη περίπτωση και αν ο Παπαπέτρου είχε γράψει για το σπρώξιμο που δέχθηκε, η τιμωρία θα ήταν ακόμη και 5 αγωνιστικές.

Έτσι, ο παίκτης που έκλαιγε, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Μαρινάκη, πρέπει να αισθάνεται τυχερός και υπόχρεος στον διαιτητή για την επιείκεια που έδειξε στη συγκεκριμένη φάση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Ακολουθήστε μας στο Instagram!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement