29.1
09:02

Κρίσιμο τριήμερο για τον εξτρέμ

Κώστας Κοσικίδης
Κρίσιμο τριήμερο για τον εξτρέμ

Τρεις μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και μεταγραφικούς της στόχους, μετά τις τελικές εντολές που πήρε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο ματς με τη Λαμία. .

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος και η ΑΕΚ ακόμα διατηρεί ανοιχτές τις θέσεις του αριστερού εξτρέμ και του αριστερού μπακ που θέλει ενίσχυση.

Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη εβδομάδα που ξεκινάει, θα είναι και εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων. Είτε θετικά, είτε αρνητικά θα μπει ένα τέλος στις επαφές της Ένωσης με τους στόχους της, με την ελπίδα όλων να καταλήξουν σε «happy end».

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συνεχίζει τις επαφές με την πλευρά του Βολκάν Σεν, αλλά και με την άλλη περίπτωση, που δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής το όνομα της, για την θέση του αριστερού εξτρέμ.

Όλες όμως οι περιπτώσεις πρέπει να βιαστούν αφού την Τετάρτη (31/01), είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφικών κινήσεων των ομάδων για τον Γενάρη. Με την Ένωση μάλιστα, να έχει διατηρήσει ανοιχτό ακόμα και το θέμα του αριστερού μπακ, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να έχει στην ατζέντα του κάποιες περιπτώσεις, αν και όσο περνάνε οι μέρες αυτό το πλάνο εγκαταλείπεται.

Δεν αποκλείεται όμως ακόμα και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις στις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement