24.1
08:42

Δεν έδειξε σχήμα και ενδεκάδα ο Χιμένεθ

Κώστας Κοσικίδης
Δεν έδειξε σχήμα και ενδεκάδα ο Χιμένεθ

Ούτε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, έδειξε κάτι συγκεκριμένο ο Μανόλο Χιμένεθ όσον αφορά το σύστημα και την ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει του Ολυμπιακού.

Παρότι αρκετοί περίμεναν την τελευταία προπόνηση της ομάδας, για να δουν τι σύστημα αλλά και τι ενδεκάδα σκέφτεται να παρατάξει ο Μανόλο Χιμένεθ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ισπανός τεχνικός δεν τους έκανε το χατίρι, γιατί πολύ απλά έκανε αρκετές αλλαγές στο δίτερμα, δίχως να έχει κάποιος σαφή εικόνα για το πώς θα παραταχθεί.

Το 4-2-3-1 και το 3-5-2 είναι τα συστήματα που βρίσκονται στο κάδρο για τον Μανόλο Χιμένεθ, με το δεύτερο να είναι πιο επικρατέστερο αυτήν την στιγμή. Όμως, φαίνεται πως ο Ισπανός τεχνικός θα θελήσει να πλαισιωθούν με παίκτες το συγκεκριμένο σύστημα, μπορώντας μέσα στην διάρκεια του αγώνα και χωρίς αλλαγή απ’ τον πάγκο, να το γυρίσει σε 4-2-3-1.

Δηλαδή, να καταφέρει ανάλογα το πώς παίζει ο αντίπαλος σε 4-2-3-1 απ’ το 3-5-2, αυτή τουλάχιστον φαίνεται πως είναι η σκέψη του Ισπανού τεχνικού.

Όσον αφορά στα πρόσωπα της ενδεκάδας, ο Βασίλης Μπάρκας φαίνεται πως θα καθίσει κάτω απ’ τα γκολπόστ (αν και υπάρχει ένα παράθυρο να χρησιμοποιηθεί ο Τσιντώτας), οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης θα αποτελέσουν την αμυντική τριάδα της Ένωσης, δεξί μπακ-χαφ ο Γκάλο, αριστερό ο Λόπες, ενώ τα δυο κεντρικά χαφ της ομάδας θα είναι το δίδυμο Σιμόες-Γαλανόπουλος.

Στην επίθεση τώρα ο Λιβάγια ή ο Μπακασέτας θα επιλεχτούν να αγωνιστούν πίσω απ’ τους προωθημένους Λάζαρο και Αραούχο, ενώ λιγότερες πιθανότητες υπάρχει να βρεθεί στην ενδεκάδα και ο Σοτζέϊ Μασούντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement