15.1
09:16

Οι… αγάπες που σκοτώνουν!

AEK1924.gr team
Οι… αγάπες που σκοτώνουν!

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες για το δίδυμο – φωτιά, των Λιβάγια και Αραούχο, τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ και τη συντριβή της Βασίλισσας από τον ΠΑΟ.

Sportday

«Έτσι πας για τίτλο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Το δίδυμο Αραούχο – Λιβάγια έδωσε στην Ένωση τη νίκη που την έφερε στην πρώτη θέση. Δύο γκολ από τον Αργεντινό, ένα και μία ασίστ από τον Κροάτη.

Πολύ καλό ματς, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν δύσκολα στην ομάδα του Χιμένεθ ακόμα και με 10 παίκτες, ενώ φωνάζουν για πέναλτι στο 0-0.

Livesport

«Σκοτώνουν» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Αφηνιασμένοι Λιβάγια και Αραούχο καθάρισαν για την ΑΕΚ. Γκολ και ασίστ ο Κροάτης, δύο γκολ ο Αργεντινός στο 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με ηγέτη τον Καλάθη σε άμυνα και επίθεση, ο Παναθηναϊκός σμπαράλιασε την ΑΕΚ στο «κιτρινόμαυρο» ΟΑΚΑ.

Ώρα των σπορ

«Αγάπες μας!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Το καλύτερο επιθετικό δίδυμο του πρωταθλήματος «καθάρισε» τον πολύ σκληρό ΠΑΣ. Ο Λιβάγια άνοιξε το σκορ στο 12’ από φοβερή κάθετη μπαλιά του Μοράν, έβγαλε την μαγική ασίστ στον Αραούχο για το 2-1 στο 53’, ενώ ο «Τσίνο» έδιωξε εντελώς το άγχος με το δεύτερο γκολ του, με κεφαλιά στο 88’ από σέντρα του Γκάλο.

Ο ΠΑΣ ισοφάρισε προσωρινά στο 47’ με πολύ ωραίο σουτ του Γαρουφαλιά, σε φάση πάντως που ο Κοντέ έπρεπε να υποδειχτεί οφσάιντ καθώς στη σέντρα που έδιωξε  ο Λαμπρόπουλος, είχε κάνει κίνηση προς τη μπάλα.

Βαριά, αλλά απόλυτα λογική ήττα… Σημάδια κατάρρευσης από την ΑΕΚ και τρομερά προβλήματα στις θέσεις 1 και 5, αλλά και στο σουτ. Έστησε πάρτι ο Καλάθης στην άμυνα της ΑΕΚ και το ΠΑΟ επικράτησε με 94-74. Πάση θυσία τώρα νίκη την Τετάρτη στην Πολωνία για να μην τελειώσει πρόωρα η σεζόν στην Ευρώπη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement