Ο Βασίλης Μπάρκας επέστρεψε στα γκολπόστ της ΑΕΚ και όπου χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με απόλυτη επιτυχία.
Η πρόκριση στους «8» είχε κριθεί στο Αγρίνιο και το ματς στο ΟΑΚΑ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά και ευκαιρία για αλλαγές και ξεκούραση. Ο Τσιντώτας… άφησε τη φανέλα του βασικού για τον Μπάρκα και εκείνος δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να «εργαστεί» σωστά όποτε χρειάστηκε.
Σε μία αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό που δεν χρειάστηκαν πολλές επεμβάσεις, ο γκολκίπερ του Δικεφάλου «καθάρισε» τις λίγες, αλλά επικίνδυνες φάσεις, όποτε χρειάστηκε, κρατώντας το μηδέν της ΑΕΚ.
Προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Μπάρκας έβγαλε τετ α τετ, ενώ προς το τέλος της αναμετρήσεις είχε δύο μεγάλες αποκρούσεις, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί όποτε του ζητηθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement